A csőrendszerek specialistájává vált a miskolci csapat

Ha a ház bármely lefolyója körül különös szag terjeng, az ember arcára kiül a pánik, no meg a fintor. Vajon honnan jön? Mi a gond? Nem érdemes önálló akcióba kezdeni, inkább kérjék szakember véleményét, segítségét!

Ha sürgős a duguláselhárítás Miskolc területén, esetleg környékén, csak a fintor.hu csapata jöhet szóba. Remek szakemberek több évtizedes szaktudással és tapasztalattal a hátuk mögött. Náluk nincs lehetetlen, bármilyen dugulást elhárítanak anélkül, hogy porig rombolnák a problémás helyiség falait. Szakterületük a gépi duguláselhárítás, melyet olyan nagyfokú precizitással végeznek, hogy 7 nap garanciát is vállalnak rá. Miskolc területén hétköznap ingyenes kiszállással dolgoznak. Ha a segítség azonnal kell, mert a probléma nem tűr halasztást, ők az egyedüli 0-24 órás ügyeletben lévők a városban!

Már egy mosogató dugulás is nagyon megnehezítheti a mindennapokat, pláne egy nagycsaládnál. A probléma elkezdődik a fura szagokkal, majd nem megy le a víz, vagy épp visszafelé folyik. Jön a pumpa, fröcsög a szennyezett víz. Borzalmas! Akkor inkább ne képzeljük el, mi lehet, ha mindez a WC-ben történik! Nos, a szakemberek azt tanácsolják, még a pumpa kézbevétele előtt érdemes tárcsázni a segítségért! A mosogató dugulás is egy bonyolult csőrendszer előkapuja mely, ha nem oldódik meg mihamarabb, csak még komolyabb gondokat eredményezhet. Ez pedig a későbbiekben vélhetően a vártnál nagyobb kiadásokat generál. A fintor.hu weboldalon olyan szakembereket találhatnak, akik garantáltan nem okoznak csalódást, munkájukra igényesek, s nem akarják a megrendelőiket felesleges költségekbe verni. Segítenek, ahol tudnak, jó tanácsokkal látják el az embereket a későbbi balesetek elkerülése érdekében. Szorgos csapat, akik küldetésüknek tekintik az otthonok tiszta kényelmét.