Iparipark Mikepércs

A Mike Ipari Park nyújtotta lehetőségek – Mikepércs

Ha elkövetkező projektjéhez van szüksége egy ipari telephelyre, akkor nyugodt szívvel ajánljuk figyelmébe a Mike Ipari Parkot! Ha szeretne egy lehetőségekkel teli ipari telephelyet megvásárolni, akkor olvasson tovább, az alábbiakban eláruljuk, hogy miért számít jó vételnek!

Iparipark Mikepércs – kiválóan megközelíthető Hajdú-Bihar megyében, Debrecentől 5 km-re található, az M47-es főút mentén Mikepércs településen. Érdemes ezen a területen vállalkozni, mivel a régió az elmúlt években robbanásszerű fejlődésnek indult, amelyet jól bizonyít az ipari park folyamatos bővülése. A Mike Ipari Park utolsó telephelyei kerülnek értékesítésre. Ami az infrastruktúrát illeti, a telkek előtt 32 A – 63 A található. A vízellátás és a szennyvízelvezetés a telken belül megoldott. Az út oldalán víz elvezető árok található. A telephelyhez vezető út egy megerősített útalap, amely a nehéz gépjárművek forgalmának is tökéletesen megfelel. Az M47-es főútról aszfaltozott a lehajtó. Az ipari park mellett közvetlenül található benzinkút, így az üzemanyag utánpótlás könnyedén megoldható.

Ezenkívül a repülőtér 7 kilométerre található az ipari parktól. A szomszédos telken már működnek vállalkozások, valamint további csarnokok épülnek, így mindenképp egy virágzó ipari parkról van szó. Az eladó ingatlan jellege, elhelyezkedése és mérete miatt számtalan lehetőséget rejt magában, akár pályázati lehetőségek is szóba jöhetnek. Ha szeretne egy igazán sok lehetőséget magában rejtő telephelyet, akkor mindenképp érdemes a Mike Ipari Parkot választani! Bővebb információkért mindenképp azt javasoljuk, hogy látogasson el a reklamfelulet.com weboldalra, ahol minden fontos információt megtalál egy helyen! Többek közt elérhetőséget is, ha informálódna vagy meg szeretné venni a telephelyet!