Yachtparty

Csapatépítő vitorlázás a Balaton fodrozódó vizén

A munkahely, a munka gyakran jár frusztrációval, nehézségekkel, feszültségekkel, melyet egy jó vezető megpróbál orvosolni. Hogy mi módon? A manapság leggyakoribb lehetőséget megragadva, élmény csapatépítéssel!

Egy csapatépítő vitorlázás a Balatonon nem is lehetne tökéletesebb választás egy nagy társaság összekovácsolására. Hogy az élmény mennyire aktív vagy passzív az mind a résztvevőkön múlik. Amennyiben adrenalint kívánnak, módjukban áll bekukkantani a vitorlázás rejtelmeibe, a hullámok meglovagolására, ám ha chilleznének, beszélgetnének, akkor lágyan ringatózhatnak a tavon, akár a naplementével a háttérben. Mindezt egy olyan magabiztos kaptány kíséretében, aki rendkívül tapasztalt, rugalmas és úgy ismeri a Phoenix-et és országunk legnagyobb állóvizét, mint a saját tenyerét. Ezen az utazáson a csapatok közös élménnyel erősíthetik baráti, munkahelyi kapcsolataikat, miközben szemet gyönyörködtető panoráma tárul eléjük.

A vitorlás hajó méretei lehetővé teszik, hogy akár 30 fős társaság ringatózzon a vízen, de természetesen kisebb brigádokat is szívesen fogad a kapitány. A Phoenix már a történetét tekintve is különleges és egyedi, s a szolgáltatások, melyeket nyújt, még inkább kivételessé teszik. Csapatépítő vitorlázás a Balatonon nem csupán nyárra szervezhető. Természetesen nagyban befolyásolja az időjárás, ám egy kellemes őszi kirándulás még bőven belefér, melyet a yachtparty oldalon el is kezdhetnek szervezni az érdeklődők. Mennyivel érdekesebb és izgalmasabb egy kültéren történő összeröffenés, ahol az ember átadhatja magát az élménynek, mint egy diasorokból, tesztekből álló tréning szüneteiben közösen kávézni! Itt nincs ok az aggodalomra, csak a pillanat megélése a lényeg. S ha jön egy pöff, a kapitány kézben tartja a kormányt, a társaság pedig megélhet némi extra izgalmat!