Derékfájás

Derékfájás kezelése természetbarát készítmény segítségével

Aki tapasztalta már a derékfájdalommal járó kellemetlenségeket, az pontosan tudja, hogy mennyire meg tudja nehezíteni a mindennapokat az állandó fájdalom. Sokan beletörődnek a fájdalomba és legfeljebb fájdalomcsillapító állandó szedésével igyekeznek némiképp mérsékelni a fájdalmat. Holott van ennél sokkal hatékonyabb módszer is.

Derékfájás kezelése nem csak drága módszerekkel valósulhat meg, hanem akár a Dolixir segítségével is! A Dolixir egy olyan természetes hatóanyagokat tartalmazó készítmény, mely hatékony fegyver az állandósult fájdalom ellen. Fájdalommal élni egyáltalán nem kellemes, sőt hosszútávon komoly életmódbeli romlást okoz, hiszen a fájdalom miatt nem tud szaladgálni az unokákkal és önfeledten játszani velük. Habár a derékfájás elsősorban az idősebb korosztályt érinti, ugyanakkor egyre több fiatal is szenved miatta. Ennek oka főleg az egyoldalú fizikai munka, mely komoly terhet ró a derékra és a gerincre. De, akár egy megterhelő kerti ásást követően is jelentkezhetnek a panaszok. A hirtelen belenyilalló fájdalom rendkívül kellemetlen, ezért mindenképp érdemes megoldást találni a problémára.

A többség fájdalomcsillapítókhoz nyúl, de vannak, akik orvoshoz fordulnak. Sajnos a legtöbb orvos mindössze annyit tanácsol, hogy pihenjen vagy szedjen fájdalomcsillapítót, amivel az a gond, hogy idővel komoly gyomorégést okozhat, ráadásul a kapszulák csak a felszívódást követően kezdenek hatni, így akár fél óra is eltelhet, mire érezni lehet hatásukat. A derékfájás ellen érdemes kipróbálni a már említett Dolixirt, amely hatékony megoldás a kínzó derékfájás ellen. Többek közt olyan természetes hatóanyagokat tartalmaz, mint a mentol, kerti kakukkfű, eukaliptusz, gyömbér, vadgesztenye, kurkuma és kamilla.