Falcsiszoló gép

Falcsiszoló gép bérlés, hogy a munka ne csak precíz, de gyors is legyen!

A falcsiszoló egy rendkívül hasznos segédeszköz, mely precízebbé, könnyebbé teszi a falak megmunkálását. Használata kifejezetten egyszerű, ezért is alkalmazzák egyre többen ezt az építőipari kisgépet.

Ide kattintva további érdekességek olvashatók a bestrent.info oldalon a falcsiszoló műszaki specifikációiról. A BURLEY vállalat remekbeszabott falcsiszolója arra hivatott, hogy eltávolítsa a falakra tapadt festékmaradványokat, ragasztó darabokat, törmelékeket. Többnyire mennyezetek, gipszkartonok, kül-, és beltéri falak csiszolására használják. Falcsiszoló alkalmazásával sokkal hatékonyabb a munka, ráadásul egyenletes felület marad a feladat elvégzése után. Többek között azért is oly közkedvelt a falcsiszoló, mert jelentősen csökkenthető vele a munkaidő, s ez nem megy a munka rovására. Hosszú nyelének köszönhetően a magasan lévő helyek is elérhetőek, nem szükséges folyamatosan a létrán állni, míg tart a csiszolási folyamat. Emellett nem utolsó szempont, hogy a falcsiszolókhoz lehet csatlakoztatni egy elszívót, melynek segítségével pormentes és tiszta marad a környezet.

A bestrent.info oldalon található BURLEY gyártású falcsiszoló 225 mm-es csiszolókoronggal van ellátva, mely a szerkezet fején található. Üzembe helyezéséhez pedig 230/50 V/Hz szükséges. Teljesítménye 600 W, és súlya mindössze 6,8 kg. A bérlés menete bárki számára könnyedén megoldható. A kiválasztott eszköz bérlésekor óvadék megfizetése szükséges, melynek áráról a bestrent.info munkatársai tájékoztatják az ügyfeleket. A weboldalra feltöltött katalógusban kategóriákra bontva találhatók meg a különféle eszközök a könnyebb tájékozódás érdekében. Keressék építőipari kisgép bérlés ügyében a Bestrent Magyarország vállalkozást, hogy szolgáltatásaikkal könnyebbé tegyék a gépi munkálatokat!