Glicin kapszula

Glicin kapszula vásárlás online!

A glicin az összes aminosav közül a legegyszerűbb, csak egy szénatomot tartalmaz. A szervezet elállíthatja a glicint, de mivel úgy tűnik, hogy nem mindig felel meg a test követelményeinek, egyesek kissé nélkülözhetetlennek tartják a glicin kapszulákat, de ez nem minden esetben van így.

Glicin kapszula olcsón rendelhető a vitaminstore.hu weboldalon, tehát keressen fel minket bátran és tekintse meg jobbnál jobb termékeinket hogy megtalálhassa az igényeinek megfelelőt. A szervezetben lévő glicin nagy része beépül a fehérjékbe, de a szabad glicin neurotranszmitterként működik, amely részt vesz az étvágy, a viselkedés és az általános homeosztázis szabályozásában. Alapvető szerepe van az egészséges génexpresszióban, a sejtes antioxidáns folyamatokban, a méregtelenítésben, az immunrendszer működésében, a növekedésben, a fejlődésben, az anyagcserében és a túlélésben. Más egyszéntartalmú molekulákhoz hasonlóan a glicint is összefüggésbe hozták bizonyos fajok élettartamával. A glicint gyakran használják kiegészítőként a relaxáció és az egészséges alvás elősegítésére. A kutatások azt mutatják, hogy lefekvés előtt bevéve a glicin elősegítheti az egészséges, minőségi alvást anélkül, hogy nappali álmosságot okozna. A glicin pozitív hatással lehet a hangulatra, a megismerésre és a mentális egészségre is. A glicin szükséges a kollagéntermeléshez, ezért támogatja a kötőszövetet az egész szervezetben. A glicinről kimutatták, hogy megőrzi a normál izomtömeget és elősegíti az egészséges testösszetételt. Fontos, hogy ez a fő antioxidáns sebességkorlátozó komponense.

A glicinről kimutatták, hogy gátolja a fehérje glikációját és a fejlett glikációs végtermékek (AGE-k) képződését. Laboratóriumi és klinikai vizsgálatokból származó bizonyítékok arra utalnak, hogy a glicin segítheti az egészséges glükóz- és fruktózanyagcserét. Bővebb leírásért és glicin kapszula rendelésért keresse fel a vitaminstore.hu weboldalt.