Gumiszerviz Nyíregyháza

Gumi javítás vagy csere a G-MAXX Autószervizben

Autóvezetőként az egyik legkellemetlenebb helyzet, amikor azzal szembesülünk, hogy defektet kaptunk. Akár egy egyszerű szög vagy egy üvegdarab is sérülést okozhat a gumiabroncsban. Ha megsérült a gumi, akkor két alternatíva jöhet szóba. Megjavíttatjuk a sérült abroncsot, már ha van erre lehetőség vagy kicseréljük.

Gumiszerviz Nyíregyháza városában nem csupán az abroncsok szerelésével foglalkozik, hanem azok értékesítésével is. Nagyon sok esetben meg lehet menteni az abroncsot, még akkor is, ha az autóvezető ezt nem így gondolja. Mielőtt keresztet vetnénk a gumira, először érdemes elvinni a gumiszervizbe és kikérni a szakember véleményét. Az eredményes javításnak köszönhetően nem kell búcsút inteni az abroncsnak, mivel az újra használhatóvá válik. A javításnak köszönhetően akár több tízezer forintot meg lehet spórolni. A gumijavítás abban az esetben jöhet szóba, ha a defekt kisebb mértékű és egyszerű a javítása. Ha a defekt súlyos mértékű és nagy a sérülés, akkor a javítás nem megvalósítható, így nincs más választás, mint kicserélni az abroncsot.

Ha a gumi már régi és megviselt állapotban van, akkor szintén nem sok értelme van a javításnak. Ehelyett célszerű a csere mellett dönteni. Azt mindenképp le kell szögeznünk, hogy otthoni körülmények között nem lehet megjavítani a lyukas gumit, ugyanis ehhez elengedhetetlenek a szükséges alkatrészek, illetve a szerelő szakmai tapasztalata és szaktudása. Ha arra leszünk figyelmesek, hogy az abroncs defektet szenvedett, akkor mielőbb vigyük szervizbe az autót. Ott a szakember megállapítja, hogy mennyire súlyos a probléma és szükség van-e gumicserére vagy a javítással is orvosolni lehet a sérülést. A Nyíregyházán, illetve a környéken élők számára a G-MAXX Autószerviz ideális választás!