Hajfesték

Hasznos tanácsok hajfesték szín választáshoz

Sok nő komolyabb mérföldkövek, változások esetén úgy dönt, hogy megváltoztatja a hajszínét. A tökéletes szín és hajfesték kiválasztása viszont nem könnyű feladat. Ha azt szeretnéd, hogy a kiválasztott hajszín tökéletesen passzoljon hozzád, akkor azt javasoljuk, hogy fogadj meg néhány jó tanácsot, így nagyobb eséllyel fogsz jó döntést hozni.

Hajfesték választás során a legfontosabb szempont, hogy minőségi terméket válassz! Abban az esetben, ha ez lesz az első alaklom, hogy megváltoztatod a hajszíned, akkor érdemes szakképzett fodrász segítségét kérni. A szakember akár az ideális szín kiválasztásában is nagy segítséget nyújthat. Nem minden esetben szükséges drasztikus változással kezdeni, például barna haj esetében, ha nem tetszik az árnyalat, akkor egy világosabb vagy sötétebb árnyalattal már látványos változást eredményezhetsz. A vörös szín egyfajta jolly joker, hiszen a rengeteg árnyalat között mindenki találhat olyat, ami nagyszerűen áll neki. Viszont ebből kifolyólag könnyű hibázni és a nem megfelelő árnyalat mellett dönteni. A vörös színt csak egészséges és általában nem festett hajra szabad felvinni, ellenkező esetben nem lesz szép a végeredmény és hamar kifakul.

A szőke hajszín fenntartása meglehetősen költséges, ugyanis rendszeres sort kell keríteni a tőfestésre. Hideg bőrtónussal rendelkezők számára a hamvas szőke, a meleg bőrtónusúaknak az aranyszőke bizonyul jó választásnak. A fekete szín leginkább a sötét bőrszínnel rendelkezőknek áll jól, hófehér bőr esetén öregít, így nem a legjobb választás. Ráadásul ettől a hajszíntől a legnehezebb megszabadulni, ha esetleg mégsem tetszene. A fentebb említettek miatt alaposan át kell gondolni a döntést. Ha szeretnél minőségi hajfestéket vásárolni, akkor érdemes a szepsegcikk.hu webáruházból vásárolnod!