Fog implantátum

Innovatív, huszonegyedik századi fogimplantátum

A fogászati eljárásoktól a többség retteg, legalábbis ez a legutolsó dolog, amire vágyik. Különösen abban az esetben, ha egy olyan komoly beavatkozásról van szó, mint a fogpótló eljárás. Ha a cél, hogy minél egyszerűbben, gyorsabban és biztonságosabban menjen végbe a folyamat, akkor azt javasoljuk, hogy válassza az Ihde Azonnal Terhelhető Implantátumokat!

Fog implantátum megoldást jelenthet a kellemetlen, sokak számára traumatikus, sőt szégyellnivaló. Éppen ezért problémás, hogy akár heteket, hónapokat is várni kell a fogpótlásra. A hiányzó fogak komoly gondot jelentenek, mivel attól függően, hogy hol hiányzik vagy hiányoznak a fogak, akár egyoldalú rágás vagy az állkapocs formájának torzulása is bekövetkezhet. Emiatt nem szabad hosszú időn keresztül halogatni a fogpótlást, mielőbb sort kell rá keríteni. Az Ihde Azonnal Terhelhető Implantátumok esetében akár hetvenkét óra múltán egy rögzített pótlással hagyhatja el a páciens a rendelőt. Ez az egyedülállóan eljárás, amellett, hogy gyors, egyben teljes mértékben biztonságos is. Nem kell komolyabb feltárásokat végezni és csontbeültetésre sincs szükség, aminek köszönhetően sokkal kisebb a beavatkozással járó fájdalom, mint egy hagyományos beavatkozás során.

A gyors eljárásnak, illetve a minimális behatoló fizikai beavatkozásnak köszönhetően minimális fájdalmakkal kell számolni. Ráadásul így nem kell annyit utazni, nem kell a költséges csontbeültetésre kiadni, így rengeteget lehet spórolni. Az Ihde Azonnal Terhelhető Implantátum Rendszer alkalmazásához az orvosnak speciális szaktudásra van szüksége, továbbá folyamatos képzésre is szükség van. Ha szeretne bővebb információkhoz jutni, akkor látogasson el a dentalcenterkelemen.hu weboldalra és tájékozódjon!