Izületi fájdalom

Ízületi fájdalomra spray természetes hatóanyagokkal

Az emberi szervezetben közel négyszáz ízület található. Ezek mindegyike komoly szerepet tölt be a test mozgatásában és flexibilitásában. Ugyanakkor rosszabb esetben komoly fájdalomforrás is lehet. Sajnos nagyon sok embert érint az ízületi fájdalom. A leggyakrabbak a könyök, térd, csípő, boka vagy váll esetében jelentkezik az ízületi fájdalom.

Izületi fájdalomra spray a Dolixir formájában. Az ízületi gyulladásra különösen időskorban van esély, azonban ez nem zárja ki, hogy fiatalabb korban is jelentkezzen a fájdalom. Ennek oka lehet az ízület megerőltetése, gyulladása vagy valamilyen balesetből kifolyólag történő fájdalma. Az ízületi fájdalomnak olyan tünetei vannak, mint a bőrpír, az ízületen jelentkező hőérzet, duzzanat vagy a reggeli időszakban jelentkező ízületi merevség. Idővel csökkent mozgásképességgel kell számolni, mely nem csupán a sporttevékenység útjában állhat, hanem akár a mindennapi mozgást is megakadályozhatja. Komolyabb esetben orvosi beavatkozásra van szükség, enyhébb esetben a pihentetés és a fájdalomcsillapítás is enyhülést hozhat.

Ha már fájdalomcsillapításra kerül sor, akkor nem mindegy, hogy milyen készítményt alkalmaz erre a célra. A Dolixir tizennégy darab gondosan válogatott, természetes hatóanyag kombinációja. A szigorú gyártástechnológiának köszönhetően igazán minőségi készítményről van szó. A termék külső alkalmazásra lett kifejlesztve, ezért étkezéstől függetlenül, bármikor lehet használni akár több területen is. A spray formula lehetővé teszi, hogy pontosan a célterületen legyen használva a termék. A Dolixir mindenképp jó választás, ha szeretne megszabadulni a kínzó fájdalomtól! Ha szeretne bővebb információkat megtudni, akkor érdemes ellátogatni a dolixir.hu weboldalra!