Korszerű őrjárat ellenőrző rendszer

Korszerű őrjárat ellenőrző rendszer számtalan előnnyel

Többféle őrjárat ellenőrző rendszer létezik, azonban nem mindegyik váltja be a hozzáfűzött reményeket, illetve némelyik esetében a rendszer átverése is könnyen megvalósítható. A Trinity Guard csekkoló rendszer kiküszöböli a korábbi típusok hibáit.

Korszerű őrjárat ellenőrző rendszer alkalmazásával a biztonsági őr teljes útvonala ellenőrizhető, még pedig a teljes szolgálat alatt. Az okostelefonos őrjárat egyik legnagyobb előnye, hogy a biztonsági őr nem tudja átverni a rendszert, ugyanis GPS technológián alapul. Nem csak egyes hardverek képesek a szoftver hibátlan futtatására, hanem a bármely tableten, illetve telefonon kitűnően működtethető. A Trinity Guard ellenőrző rendszer iOS és Android operációs rendszerrel egyaránt kompatibilis. A felhasználók különösen azt szeretik a Trinity Guard őrjárat ellenőrző rendszerben, hogy rendkívül egyszerűen használható, a felületen minden nagyon egyértelmű és minden fontos információ megtalálható egy helyen. A költségek más cégekhez képest jóval alacsonyabbak, hiszen nem kell fizetni a célhardverért, elég, ha az őrök okostelefonjára van telepítve az applikáció.

A rendszer bővítése sem jelent problémát, illetve más cégekkel szemben amiatt sem kell aggódni, ha esetleg a célhardver tönkre megy. A Trinity Guard őrjárat ellenőrző rendszer segítségével nem csupán a biztonsági őrök munkája ellenőrizhető, hanem a velük való kommunikáció is sokkal egyszerűbbé válik. A problémák jelentése is felgyorsítható, illetve a jelentés mellé a pontos helyszín és fotók is csatolhatók. Az összes adatot digitálisan lehet tárolni, így a szolgálati napló és a munkaidő nyilvántartás is könnyen elkészíthető. Ha szeretne bővebb információkat megtudni a Trinity Guard kapcsán, akkor látogasson el a trinityguard.hu weboldalra!