Pénzszámoló gép

Mikor lehet hasznos egy pénzszámoló gép beszerzése?

Pénzszámoló gépre nem csak azoknak lehet szükségük, akiket úgy mondd majd felvet a pénz és rengeteg készpénzt tartanak maguknál. A pénzszámoló gép nem csupán a bankjegyek megszámolására alkalmas, hanem a valódiságuk megállapítására is kiválóan alkalmas.

Pénzszámoló gép számos esetben hasznos lehet. Ha nagy mennyiségű készpénzt kell rövid idő alatt megszámolni, akkor a pénzszámoló gép kiváló választás. A nagy forgalommal rendelkező üzletekben a nap végén kész rémálom egyesével megszámolni az adott kasszák bevételeit. De, hasonló a helyzet a pénzváltókkal, lottózókkal, ingatlan irodákkal és autókereskedésekkel. Az EuroCash EC-2100 bankjegyszámláló és pénzszámológép kiváló választás minden olyan helyre, ahol nagy mennyiségű készpénzt kell összeszámolni rövid idő alatt. A gép elképesztően precíz és gyors. Valószínűleg nem kell hosszan ecsetelni, hogy az emberi tényező mennyire bizonytalan, könnyen előfordulhat, hogy a nagy mennyiségű készpénz megszámolása közben hibázik. Az EuroCash EC-2100 bankjegyszámláló és pénzszámológép Minden egyes új bankjegyet felismeri és megszámolja.

A pénzszámoló gép nem csupán megszámolja a pénzt, hanem a mágneses és UV vizsgálati módszereknek köszönhetően a hamis bankjegyek felismerésére is képesek. Fontos információ, hogy a magyar bankjegyek nem tartalmaznak mágneses biztonsági jeleket. Emiatt, ha magyar bankjegyeket szeretne megszámolni a gép segítségével, akkor azt javasoljuk, hogy kapcsolja ki az MG funkciót, különben a gép folyamatos hiba jelzést fog küldeni. A pénzszámoló gép akár dollár, forint és euró bankjegyeket is meg tudja vizsgálni és számolni. A gép a szakadt bankjegy érzékelésére is tökéletesen alkalmas. Bővebb információkat a penztargepuzlet.hu weboldalon talál!