Guruló állvány

Minőségi guruló állvány kínálat az allvanycenter.hu-n

Az állványhasználat gyakori dolog egy építkezésen, esetleg festések során, de akár otthoni használatra is sokan szerzik be. Két típusát különböztetjük meg, melyek alkalmazását a végezendő feladat határozza meg.

Guruló állvány alkalmazása szükséges, ha olyan munkavégzés folyik, mely során folyamatos vízszintes mozgás szükséges. A guruló állvány görgőkön vagy kerekeken való mozgatása gyors helyváltoztatást biztosít, így hozzájárulva a hatékony munkavégzéshez. Használata egyszerű. A csúszásmentes és kapaszkodókkal ellátott lépcső garantálja a biztonságos feljutást. Különálló létrát nem szabad használni a feljutáshoz! Összeszerelés és bontás során nem ajánlott eltérni az előírásoktól, s minden elemet fel kell használni!

Néhány alapszabály mindenképpen megszívlelendő, ha guruló állványon dolgozik valaki. A guruló állvány megépítése során mindenképp szilárd talajon kell, hogy álljon a rendszer, más esetben könnyen veszélyessé válhat a használata! Helyváltoztatás közben semmiképp nem állhat senki az állványon, s a nem rögzíthető eszközöket is le kell szedni, mielőtt kárt vagy balesetet okoz! Mivel ez egy mozgó eszköz, a gondos kitámasztására kiemelt figyelmet kell fordítani! Az elemek nem nehezek, s az előre gyártott alkatrészek bárki számára lehetővé teszik a gyors összeszerelést. Az allvanycenter.hu oldalon részletes leírás található az állvány típusokról, valamint, hogy mely márkákkal kompatibilisek az elemek. Emellett, ha kérdés merül fel, valamint egyéni konstrukciók iránt érdeklődnének, a megadott telefonszámon vagy az allvanycenter.hu kapcsolatfelvételi űrlapjának kitöltésével hamar választ kaphatnak az ügyintézőktől! A webshop kínálatában biztonságos és megbízható guruló állvány kapható minden magasban végezendő munkához!