PVC tetőszigetelés

Minőségi Pvc tetőszigetelés verhetetlen áron

A PVC tetőszigetelés régóta létezik a tetőfedő iparban, de főként kereskedelmi projektekben használják. Bár népszerű lehet kereskedelmi épületekben, megvan a helye a lakossági tetőfedésben is.

Pvc tetőszigetelés várja a slepszer.hu weboldalon, tehát ne habozzon, nézzen be hozzánk és tájékozódjon bővebben a pvc tetőszigetelések előnyeiről. A probléma az, hogy a legtöbb háztulajdonos semmit sem tud a PVC tetőszigetelő lemezekről. Ez érthető, mert csak a lakossági tető meghatározott területein használják. De ha a tetőre fólia szükséges, néhány kulcsfontosságú dolgot tudnia kell a PVC tetőszigetelésről, amelyek segítenek eldönteni, hogy ez a megfelelő tetőfedő anyag-e az Ön számára. A PVC (polivinil-klorid) egy egyrétegű fehér membrán, amelyet mind a kereskedelmi, mind a lakossági tetőfedéshez használnak szigeteléskor. Mivel a membrán fehér, a hőt visszaveri, nem pedig elnyeli. A PVC nagyszerű választás, ha lapos tetővel rendelkezik egy lakótér felett, mert így hűvösebb lesz a helyiség. Ez egy nagyszerű lehetőség egy nem lakóhelyiség, például garázs vagy fedett terasz felett is.

Körülbelül 25 évet kihozhat egy PVC tetőszigetelő lemezből, ha megfelelően van felszerelve. Bár nagyszerű, ha egy PVC tetőfedő lemezre 25 éves élettartamot írunk elő, ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy ténylegesen eléri a maximális várható élettartamát. A tető (PVC-vel együtt) végső élettartama több tényezőtől függ. E tényezők közé tartozik az időjárás, a közvetlen napsugárzás mértéke és a telepítés minősége. De mindaddig, amíg a PVC tetőszigetelő membrán megfelelően van felszerelve, nagyjából közel kell lennie a maximális élettartamához. Amennyiben többet szeretne megtudni erről a tetőfedési megoldásról, látogasson el a slepszer.hu weboldalra.