Hajdú

Minőségi termékek a Hajdú márka kínálatában

A HAJDU márka a legtöbb vásárló előtt nem ismeretlen. Sok háztartásban megtalálhatók a HAJDU Hajdúsági Ipari Zártkörűen Működő Részvénytársaság által gyártott hűszivattyúk, puffertartályok, napkollektorok, elektromos zártrendszerű forróvíztárolók és egyéb termékek.

Hajdú márka kínálatában elsősorban a háztartási készülékek találhatók meg, illetve a megújuló energiát hasznosító komplex rendszerek, valamint az ezekhez kapcsolódó elemek, továbbá mérnöki és támogató szolgáltatások. A termékek elsősorban azért örvendenek nagy népszerűségnek, mert kiváló minőségűek, illetve hosszútávon megbízható működés jellemzi őket. Abban az esetben, ha mégis valamilyen meghibásodás történne, akkor széleskörű szerviz- és pótalkatrész ellátás áll rendelkezésre. A sikeres működés és a vásárlók további elégedettsége érdekében a cég folyamatosan igyekszik lépést tartani a trendekkel és mindenekelőtt az olyan munkakultúra kiteljesedését, valamint továbbfejlesztését tartja szem előtt, melynek keretein belül a munkavállalók fejleszthetik és hasznosíthatják alkotóképességüket.

A Hajdúsági Ipari Zártkörűen Működő Részvénytársaság nem csupán a jelent tartja szem előtt, hanem az is fontos számukra, hogy a jövőképük szem előtt tartásával a cég hírneve tovább növekedjen és egyre több ember akarja a márka termékeit megvásárolni. Ugyanakkor nem csak a növekedés a fontos, hanem az is, hogy a cég működése során a környezet védelme is komoly szerepet kap. A cél a környezeti elemek takarékos felhasználása, valamint példamutatás a társadalmi felelősségvállalás ás a fenntartható fejlődés terén. Az időtálló, minőségi termékekkel biztosan Ön is meg lesz elégedve. Ha szeretné megtekinteni a Hajdú termékpalettát, akkor látogasson el a hajdurt.hu weboldalra!