Webtárhely

Minőségi webtárhely jó áron!

A Web tárhely a karakterláncok tárolására korlátozódik. Bár az összetettebb adattípusok sorba rendezhetők és karakterláncokként tárolhatók, ez „csúnya hack”-nek tekinthető. Ami a méretet illeti, előfordulhat, hogy néhány megabájt nem elég az adatigényes alkalmazásokhoz vagy az olyan alkalmazásokhoz, amelyeknek offline módban kell működniük.

Webtárhely elérhető kedvezményes áron az awh.hu weboldalon, ezért nem kell messzire mennie, keressen fel minket ha önnek is segítség kéne webtárhelyhez. A munkamenet-tárolást olyan helyzetekre tervezték, amikor a felhasználó egyetlen tranzakciót hajt végre. Az ablakobjektum sessionStorage attribútuma kulcs/érték párokat tart fenn az egyetlen lap élettartama alatt betöltött összes oldalhoz (a legfelső szintű böngészési környezet időtartama alatt). Például egy oldalon lehet egy jelölőnégyzet, amelyet a felhasználó kiválasztva jelez, hogy biztosítást szeretne.  A helyi tárolási mechanizmus több ablakot ölel fel, és az aktuális munkameneten túl is fennmarad. A localStorage attribútum állandó tárterületeket biztosít a tartományok számára. Lehetővé teszi a webalkalmazások számára, hogy teljesítményi okokból közel 10 MB felhasználói adatot, például teljes dokumentumokat vagy egy felhasználó postafiókját tárolják a kliensen.

A helyi tárhelyen tárolt adatok sokkal nyilvánosabbak, mint a cookie-kban tároltak, amelyek egy adott tartományon belüli útvonalra korlátozhatók. Még egy nehezen kitalálható kulcs kiválasztása sem biztosít semmilyen adatvédelmet, mert a Storage objektum lehetőséget ad ezek felsorolására. Amennyiben több információt szeretne megtudni és megtekintené webtárhely lehetőségeinket, kattintson bátran az awh.hu weboldalra, hiszen itt mindent megtalál.