Mobil WC

Mobil WC rendelés magánszemélyeknek és cégeknek egyaránt

Ahogy beköszönt a jó idő és közelednek a tavaszi és nyári fesztiválok és rendezvények, a szervezőknek komoly fejtörést jelent az illemhelyről való gondoskodás. Legyen szó bármilyen eseményről, a mobil WC bérlés ideális megoldás.

Mobil WC rendelés bármely rendezvényen jól jön. A mobil WC-t akár magánszemélyek is kibérelhetik, például, ha egy nagyobb rendezvényre vagy építkezésre kerül sor, ahol illemhelyiséget kell biztosítani a jelenlévőknek. Nagyobb események és fesztiválok esetében pedig nem kérdés, hogy szükség van mobil WC-kre. Ha nem áll rendelkezésre kiépített vizesblokk, akkor a legjobb opció a mobil WC. Több típus is elérhető, így az ideális darab kiválasztásához érdemes szakember segítségét kérni. A tervezés első szakaszában az adott helyzetről kell minél több információt megtudni, beleértve Az adott szabadtéri rendezvény szabályait. Fontos szempontok, hogy hány napig tart a rendezvény és körülbelül hány látógatóra lehet számítani. Az illemhelyiségeken semmiképp sem szabad spórolni.

A Merkon Mobil Kft kínálatában többféle mobil illemhely érhető. A szolgáltatás nem csupán a mobil WC kihelyezést foglalja magába, hanem azok tisztítását és karbantartását is. Annak érdekében, hogy a mobil WC higiénikus maradjon és az esemény résztvevői szívesen használják őket, a szakemberek rendszeresen feltöltik a WC papírt, valamint vegyszeres takarítást, illetve fertőtlenítést alkalmaznak. A mosdókat szippantós autó segítségével ürítik ki. Ahhoz, hogy a mobil WC-t el lehessen helyezni, a helyszínnek megközelíthetőnek kell lennie, tehát a három és fél tonnás vagy annál nagyobb szállítóautónak el kell jutnia a helyszínre. Ha szeretne bővebb információkat megtudni, akkor érdemes ellátogatni a mobilwc.hu weboldalra, ahol elérhetőséget is talál!