Migrénes fejfájás

Ne szenvedjen a migrénes fejfájástól! Használja a Dolixirt!

A migrénes fejfájás számos ember életét megkeseríti. A kínzó fájdalom hatására az egész napnak annyi, csak az elsötétített szobában való pihenés segít. Ha eddig csak ez a módszer segített a fájdalom megszüntetésében, akkor érdemes adni egy esélyt a Dolixirnek.

Migrénes fejfájás pontos okát a mai napig nem tudják a kutatók, azonban néhány kiváltó tényezőt sikerült beazonosítani. Ilyenek például bizonyos gyógyszerek, az erős fények, szagok, a stressz, némely ételek és italok, valamint a szélsőséges időjárási jelenségek. A migrénnek több típusa lehet, például a krónikus migrén, melyről akkor beszélhetünk, ha legalább havi tizenöt alkalommal jelentkezik a kínzó fejfájás három-négy hónapon keresztül. Egy másik típus, a hasi migrén főleg az öt és kilenc éves korosztály esetében jellemző, viszont felnőttek esetében is előfordulhat. A jellemző tünetek közé tartozik a hányás, hányinger és hasfájás. A szemmigrén esetében a szem előtti sötét foltok, fényvillanások a jellemzők. Sőt, akár részleges vagy teljes vakság is tapasztalható. A diagnózis felállításához az orvosnak ki kell zárnia minden egyéb lehetőséget, amely vaksághoz vezethet.

Az egészséges életmód, különösen a stresszmenedzsment, a rendszeres pihenés és az akupunktúra sokat segíthetnek a migrénes rohamok elkerülésében vagy a tünetek csökkentésében. Az izmok ellazítása és a masszázs is sokat segíthetnek a fájdalom enyhítésében. Emellett érdemes kipróbálni a Dolixirt is, amely egy természetes összetevőket tartalmazó fájdalomcsillapító készítmény. A Dolixir nem tartalmaz egészségkárosító hatóanyagokat, alkoholt, tartósítószert vagy szintetikus illatanyagokat. Ha bővebb információkra van szüksége vagy rendelni szeretne, akkor látogasson el a dolixir.hu webáruházba!