Jobtain munkaerő kölcsönzés

Nehézséget okoz a belföldi munkaerő toborzás? Kérjen szakértő segítséget!

Jó munkaerőt találni egyáltalán nem könnyű feladat. Ha nagyobb létszámra van szükség, akkor ez még inkább igaz. Ha nincs kellő humánerőforrás a toborzási folyamat elvégzésére, akkor a legjobb alternatíva egy külső cég megbízása a feladattal.

Belföldi munkaerő toborzás minden esetben egy többlépcsős folyamat, mely nagyon sok időt, energiát és pénzt igényel, illetve komolyan leterheli a HR részleget. A toborzás első lépése meghatározni, hogy az adott pozíciók betöltéséhez milyen tudású, szakmai tapasztalatú, végzettségű, valamint személyiségű jelöltekre van szükség. A HR tanácsadó cégek nagy tapasztalattal rendelkeznek az álláshirdetések helyes megfogalmazásában, így pontosan tudják hogyan kell felkelteni a szóba jöhető jelöltek érdeklődését. A jelöltek elérése érdekében alapos toborzási stratégiát állítanak fel. Ez csak az első lépés, a pályázatok fogadása, rendszerezése, az állásinterjúk szervezése, valamint a visszajelzések adása a következő komoly feladat, mely szintén hatalmas terhet róhat a cég HR részlegére, még akkor is, ha némely folyamatok már automatizálva vannak.

Nem csupán a toborzás teljes folyamatának irányítása és megvalósítása komplex feladat, de nem szabad arról sem elfeledkezni, hogy az eredmények mérése is fontos. A megszerzett adatok tudatában a toborzási folyamat szükség esetén optimalizálható, így sokkal hatékonyabbá tehető a jövőben. A HR szolgáltató folyamatosan tartja a kapcsolatot a munkáltató, valamint a munkavállaló között. A toborzás nem ér véget a beléptetésnél, hiszen a szolgáltató az onboarding folyamat során is maximális támogatást nyújt. Megfelelő létszámú, illetve minőségű magyar munkaerő megtalálása és alkalmazása nem könnyű feladat, azonban egy szakértő partnerrel ez egyáltalán nem lehetetlen.