Sofőrszolgálat

Nincs idő szervizbe vinni az autót? A sofőrszolgálat majd segít!

Sajnos az autó különböző javítási munkái és kötelező alkatrész cseréi, ellenőrzései nem mindig datálhatók olyan időpontra, amikor a tulajdonosnak megfelel. Sőt, az esetek többségében a legváratlanabb pillanatban kellene eljuttatni egy szerelőműhelybe, hogy mielőbb újra saját garázsába kerüljön.

A sofőrszolgálat ebben is segítséget nyújt! A nemzetisofor.hu oldalon felfogadható sofőrök hozzájárulnak a járművel kapcsolatos gyors és zökkenőmentes ügyintézéshez. Legyen szó autómosásról, gumicseréről, kötelező karbantartásról vagy szervizről, a cég megbízható és profi sofőrt biztosít a szolgáltatás megrendelőinek, aki a szükséges helyre juttatja az autót, majd a munkafolyamatok végeztével visszaviszi a kért címre. Természetesen mindezért teljes körű felelősséget vállalva.

A sofőrszolgálat persze nem csak ebben lehet a megrendelők segítségére. A nemzetisofor.hu oldalon megtalálható sofőrbérlés szolgáltatás azok számára nyújthat kényelmes megoldást, akik szeretnék a hosszú autó utakon magukra fordítani az időt, ahelyett, hogy a volán előtt ülnek. A sofőrsegély opció saját autóval történő utazást tesz lehetővé, pusztán a volán kerül ki a tulajdonos kezéből. Aki pedig éjjelig tartó mulatozás vagy egy rendezvényen való részvétel után szeretne fuvart magának, esetleg flottakezelői sofőrfeladatokra keres megbízható, munkájáért felelősséget vállaló céget és alkalmazottakat, ebben a vállalkozásban megtalálja számításait. Nem idő alapján határozzák meg díjszabásukat, náluk nincsenek rejtett költségek, csak biztonságos és kényelmes utazás. A sofőrszolgálat igénybevétele bárki számára lehetséges Budapesten és környékén, s a megrendelése történhet online módon, vagy telefonon. További tájékoztatást és árajánlatot email vagy diszpécserszolgálat alapján kaphatnak az érdeklődők. Keressék őket bizalommal!