Jobtain

Önnek is belföldi munkaerőre van szüksége?

A Jobtain Kft. közel húsz éve segíti azokat a vállalkozásokat, amelyeknek toborzásra vagy munkaerő-kölcsönzésre van szüksége. Ha belföldi munkaerőre van szüksége, azonban a toborzáshoz nem áll rendelkezésre, elegendő erőforrás és idő, akkor mindenképp érdemes igénybe venni a Jobtain Kft. szolgáltatásait.

Belföldi munkaerő toborzásához, illetve kölcsönzéséhez egyaránt érdemes a Jobtain Kft-hez fordulni, hiszen ezáltal rengeteg tehertől tud megszabadulni. Egy olyan professzionális munkaerő-kölcsönző cég, mint amilyen a Jobtain Kft. is, nagyon sok tekintetben tud segíteni, sőt költséget megtakarítani a hazai vállalkozásoknak. Viszont gyakran akadályt képez az az apróság, hogy a vállalat vezetők attól tartanak, hogy az adott humánerőforrás-közvetítő cég, nem csak segíti, hanem teljes mértékben át is veszi a belsős HR-csapat munkáját, erről azonban szó sincs. A vállalat belsős HR-csapata gyakran olyan szinten le van terhelve, hogy a toborzási feladatokra már egyáltalán nincs kapacitása. A partnerség révén a cég HR csapata rengeteg segítséget kap, kezdve a jogi segítségtől az adminisztrációban való besegítésig. A humánerőforrás-közvetítő cég tanácsadóként a helyszínen is segítheti a vállalat csapatait, különösen akkor, ha konfliktiusok, esetleg komplex problémák merülnek fel.

A Jobtain az országban összesen tizenhárom városban van jelen. Nem csupán az ügyfélszolgálati pontok esetében tapasztalható a stabilitás, sőt a folyamatos növekedés, hanem a kölcsönzött állomány kapcsán is. A nagy tapasztalattal és szaktudással rendelkező koordinátorok állandó kapcsolatot tartanak fenn a munkavállalókkal és a partnercégekkel. Bővebb információkért látogasson el a partner.jobtain.hu weboldalra, ahol minden fontos információt megtalál egy helyen!