Reptéri parkolás

Reptéri parkolás kényelmes extrákkal

Tömegközlekedéssel kizötyögni a repülőtérre nem kis kihívás. Sok ember, rengeteg csomag, belvárosi dugók, balesetek és persze a folyamatos órára pillantás és aggodalom, nehogy lekésse az utas a járatát.

Reptéri parkolás szolgáltatás igénybevételével nyugodtan, stressz mentesen indul minden utazás. Ennél komfortosabb mód talán nincs is az autó tárolására, míg a tulajdonosa távol van. A reptéri parkolás egy komplett szolgáltatás, mely igénybevételével az Európa Repülőtéri Parkoló gondoskodik az ott leparkolt autók 0-24 órás felügyeletéről, épségéről, valamint az utasok időben történő terminálba jutásáról. S emellé számos extrát kínálnak, mint a kamerával történő megfigyelés, az elektromos autó töltés vagy a fedett parkoló. A reptéri parkolás azok számára is hasznos választás lehet, akiknek otthonuk közelében egyébként sincs parkolóház vagy garázs, így nem kell aggódniuk, hogy míg utazásuk során nincs felügyelet alatt az autó, kárt tesz benne az időjárás vagy más.

A reptéri parkolás bárki számára egyszerűen foglalható, online felületen is, az europaparkolo.hu weboldalon. A helyszínen pedig egy néhány perces adminisztráció után következhet a leparkolás a kiválasztott helyre, majd a rövid és kényelmes út, légkondicionált transzferjárattal a megfelelő terminálba. Az adminisztráció során az utasok kapnak egy parkoló kártyát, melyen megtalálható a telefonszám, amit hazaérkezéskor is tárcsázni kell, ily módon néhány perc alatt az autójukhoz juthatnak az utasok, szintén a reptéri transzfer segítségével. A reptéri parkolás kedvező árai a honlap „Áraink” menüpontjában található, ahol kedvezmények igénybevételéről és 30 napon túli parkolás lehetőségéről is tájékozódhatnak az érdeklődők. A megadott elérhetőségéken szívesen adnak további információt az ügyintézők. Forduljanak hozzájuk bizalommal!