IPL szőrtelnítő

Sima, szőrmentes lábak az IPL szőrtelenítő segítségével

A szőrtelenítés ma már mondhatni hozzátartozik a női léthez. Ahhoz, hogy bátran tudjon rövid ruhákat hordani, illetve magabiztosan végig sétálni a strandon, sima, szőrtelen lábakra van szükség. Ennek érdekében érdemes beszerezni egy IPL szőrtelenítő gépet.

IPL szőrtelenítő használatával a nyárra nyoma sem lesz a szőrszálaknak. Ma már kozmetikai szalonokban is megszabadulhatunk a szőrszálaktól, azonban sokan mégsem szívesen döntenek emellett az alternatíva mellett. Ennek oka elsősorban a kezelések ismétlésének szükségessége miatti magas költségek. Az viszont tagadhatatlan, hogy az IPL, vagyis villanófényes szőrtelenítő készülék gyors és hatékony módszernek bizonyul, ha a cél a bársonyos, sima bőr. A többi szőrtelenítő alternatíva, például a borotva vagy a gyanta több szempontból sem olyan jó választás, mint az IPL szőrtelenítő gép. Előbbi ugyan gyors, de pár naponta használni kell, mivel nem eredményez hosszútávú megoldást, míg a gyanta említésére a többséget a hideg is kirázza, ugyanis rendkívül fájdalmas megoldás a szőr eltávolítására.

Az IPL szőrtelenítő készülék otthoni használatával akár több testtájékon is megszabadulhat a szőrszálaktól. Ez sokkal költséghatékonyabb megoldás, mint szalonba járni több alkalommal és minden alkalommal komoly összegeket kifizetni a kezelésekre. A készülék használata rendkívül egyszerű, a készülék a bőrfelületre helyezve villanófényt bocsát ki, amelyet a szőrtüsző elnyel. A fényenergia hővé változik és roncsolja a szőrtüszőt, melynek következtében az kihullik és nem fog újra kinőni. A kezelések megismétlésére azért van szükség, mert kizárólag a növekvő fázisban lévő szőrök kezelhetők. Bővebb információkért látogasson el a kozmetikaotthon.hu weboldalra!