Steampod

Steampod hajvasalók minden mennyiségben online!

Mi a különbség a steampod gőzzel működő hajvasaló és a normál hajvasaló között? A L’Oreal Steampod 2 részből áll, az egyengetőből és a gőzölőből. Alapvetően beállíthatja a kívánt hőmérsékletet (legfeljebb 210 fokig), megtölti a gőzölőt vízzel és máris elkezdheti a formázást! A hajvasalóhoz egy apró fésű tartozik, amivel átfuthat a haján, ha úgy érzi, hogy kócos lenne.

Steampod hajvasaló elérhető a szepsegcikk.hu weboldalra látogatva, tehát megéri benézni hozzánk, ha szeretné ön is kipróbálni ezt a szuper eszközt. A L’Oréal Professionnel SteamPod 3.0 abszolút újdonság a piacon. A készülék finom gőz segítségével kisimítja a hajat. Ahogy a neve is sugallja, a Steampod 3.0 a L’Oréal Professionnel hajvasaló harmadik és továbbfejlesztett változata. A SteamPod 3.0 egy víztartállyal rendelkező ápoló hajformázó. Nemcsak egyszerű melegítéssel egyenesíti ki a hajat, hanem a kerámialapokon kívül a készülék fúvókáiból kiáramló gőz segítségével formázza is azt.  Az integrált fésű egyenletesen osztja el a hajat a kerámialapokon, amelyek állandó hőmérsékleten vannak tartva. Ez a fajta egyenesítés sokkal kíméletesebb a hajra nézve, és a gőztechnológia akár -78%-kal csökkenti a hajkárosodást. A hajszál és a hajszín védett marad, ha ezt az eszközt használja. A természetes eredmény összetéveszthetetlen ragyogással különösen feltűnő.

A SteamPod kétszer olyan gyorsan kiegyenesíti a hajat, mint a hagyományos vasalók, így a hajformázás gyors és egyszerű. Három hőfokozattal a SteamPod egyéni igényei szerint állítható be. 180, 200 és 210°C között választhat a hőfokozatok között. A SteamPod bármilyen hajszerkezethez használható, még a göndör hajat is könnyedén és gyengéden kiegyenesíti egy ilyen Steampod eszköz. További részletekért és rendelésért mindenképpen nézzen be a szepsegcikk.hu weboldalra, ahol ha szerencséje van, még akár akciókkal is találkozhat.