Szállás Hévíz

Szállás Hévíz városában és izgalmas programok

Nem kell átlépnünk ahhoz az országhatárt, hogy feltöltődjünk és élményekben gazdag nyaralásból legyen részünk. Hazánk is számos lehetőségünk van a pihenésre, feltöltődésre olyan ékszerdoboznak számító városokban, mint például Hévíz. Nem csak a városban, hanem a környéken is rengeteg lehetőségünk van kikapcsolódni és látnivalókat megtekinteni.

Szállás Hévíz városában mindössze pár percre a Festetics fürdőháztól és a Hévízi tótól? A Lorabel Apartmanház pontosan ezt kínálja, ugyanakkor nem csak emiatt érdemes ide szállást foglalni. A jól felszerelt apartman központi helyen helyezkedik el, vagyis a boltok és az éttermek is mindössze pár perces sétával könnyedén elérhetők. Ez nagy segítség a kisgyerekeseknek és az idősebbeknek, de azok számára is hasznos lehet, akik szeretik az olyan szállásokat, ahonnan minden könnyedén elérhető. A tisztaságra nem lehet panasz ahogy a felszereltségre sem. Ha nem csak sétálva akarjuk felfedezni a környéket, akkor érdemes ellátogatni a pár perces autóútra lévő Keszthelyre is, ahol a Balatonban is csobbanhatunk és természetesen a palacsinta lángos kombót sem hagyhatjuk ki.

Az Egregyen található borospincék az ízletes alkoholos szőlőnedűt kedvelők számára nyújthat kiváló programot. Ha nem szeretnénk alkoholt fogyasztani, ellenben szívesen töltjük időnket a természetben, akkor a biciklivel, illetve autóval is könnyedén megközelíthető Teréz-anya kilátó lehet izgalmas célpont számunkra, ahonnan gyönyörű panoráma tárul a szemünk elé. Ha messzebbre merészkedünk akkor a Rezi vár is kiváló, akár egész napos elfoglaltság lehet, ha egy kis túrázásra és kombináljuk. Csak rajtunk múlik, hogy a környéken mit fedezünk fel, az viszont biztos, hogy a Lorabel Apartmanházban, az egész napos fáradalmakat kiválóan ki tudjuk pihenni.