Víznyelő

Víznyelő általi vízelvezetés

A víz, illetve csapadék a Föld egyik legfontosabb kincse, melyet nem csupán óvnunk kell, hanem gondoskodnunk kell annak professzionális elvezetéséről is. Az esővíz elvezetése több szempontból is hasznos, azonban megvalósításához profi eszközökre van szükség.

Víznyelő kiváló opció az esővíz elvezetésére. Természetesen nem csupán erre az egy eszközre van szükség. A megfelelő vízelvezető rendszer kiépítésének köszönhetően megkímélhető a talaj szerkezete, valamint a növények is. A sunikft.hu webáruházban többféle víznyelő kapható. Például a szögletes Monolit aknák. Ezek külön ülepítő résszel is el vannak látva. A ki-, illetve befolyást egy általános, 100-as PVC cső segítségével lehet megoldani. Az akna felnyitható lépésálló rácsos fedlappal van ellátva. A műanyag fedlap egyben azt is jelenti, hogy csak kerékpárral vagy gyalogosan lehet rajta közlekedni, mivel ennél nagyobb terhelést nem bír el. Ha ez problémát okoz és szeretne akár gépjárművel is végighajtani a fedlapon, akkor azt műanyag helyett a fém, öntött vas vagy horganyzott fedlapokat vagy a ráccsal rendelkező víznyelőket célszerű előnyben részesíteni.

A sunikft.hu webáruház kínálatában a masszívabb fedlapok is megtalálhatók. Ezek abban az esetben különösen előnyösek, ha a víznyelő egy teherforgalommal területre kerül. A kültéri folyókák szintén népszerű opciónak számítanak. A szakemberek úgy állítják össze a kínálatot, hogy végig szem előtt tartják a vásárlók igényeit. A választékban megtalálhatók a fém, műanyag és horganyzott kültéri folyóka sarokelemek is. A kiemelkedő ár-érték arányú termékek segítségével minőségi, profi rendszert lehet kiépíteni, amely védelmet nyújt a túlzott mennyiségű csapadékkal szemben. A sunikft.hu webáruházban minden fontos információ és kellék megtalálható egy helyen!