Az utángyártott tintapatron csak szigorú ellenőrzések után kerülhet piacra!

A témában kevésbé jártasak hajlamosak összekeverni az utángyártott tintapatron és az utántöltött tintapatron jelentését. Míg előbbi gyártása során teljesen új anyagokat és eszközöket használnak, addig utóbbinál nem szerelik darabjaira az eszközt, csak alaposan kitisztítják, majd újra feltöltik új tintával. Akár többször is.

Az utángyártott tintapatron a fenitek fényében egy teljesen új tintapatron, mindössze annyi különbséggel, hogy nem az eredeti nyomtató cég állítja elő, hanem egy külső vállalat. Az utángyártott tintapatronok gyártási folyamatait szigorúan ellenőrzik, sőt, úgy kell lekerülniük a gyártósorról, hogy megfeleljenek az eredeti (OEM) termékekkel szemben támasztott követelményeknek. Ez az ellenőrzés garantálja, hogy az utángyártott tintapatron ugyanolyan kiváló minőségű legyen, mint az eredeti változat!

A best-toner.hu webáruház széles választékát kínálja az utángyártott tintapatronoknak. A legismertebb nyomtató típusok, mint a HP, a Canon vagy az Epson kellékei egyaránt fellelhetők a repertoárban. Akár a három alapszínt, akár a fekete kivitelt szeretné beszerezni a vásárló, itt biztosan megtalálja. Csomagban és darabonként is megvásárolhatók a különböző, világszerte ismert nyomtatómárkákkal jól együttműködő utángyártott tintapatronok. A termékleírásban megtalálható a tintapatront gyártó cég neve, hogy van-e készleten a kiválasztott árucikkből, továbbá, hogy mely nyomtatókkal használható. A best-toner.hu csapata 100% pénz visszafizetési garanciát vállal az általa forgalmazott termékekre. Bizonyos utángyártott tintapatronok vásárlásakor pedig hűségpontokat adnak, melyek későbbi megrendelések alkalmával beválthatók. A megbízható webshopról rendkívül egyszerű az utángyártott tintapatron rendelés, kérdés esetén pedig vagy a megadott telefonszámon, vagy a chatbot segítségével kaphatnak választ az érdeklődők.