Kutyakiképző képzés

Kutyakiképző képzés különböző kategóriákban

Egy kutyakiképző képzés elvégzése során szert tehet az okleveles résztvevő egy alap elméleti és gyakorlati tudásra, de speciális képzésen is részt vehet, mint a rehabilitációs kutyakiképző tanfolyam.

Az akelakutyaiskola.hu weboldalon három kutyakiképző képzés részleteiről olvashatnak az érdeklődők. Az egyik a kutyakiképző tanfolyam, ahol 12 alkalom során zajlik az online elméleti és a valós gyakorlati oktatás. A résztvevők kis létszámú csoportokban dolgozva sajátíthatnak el különböző ismereteket, gyakorlati tudást. Az elmélet anyag tartalmazza többek közt a megfelelő kommunikációt, a kutyák viselkedési problémáit és annak felismerési lehetőségeit, kutya elsősegélyt, vezénylést, klikker használatot, stb. A rehabilitációs kutyakiképző képzés szintén 12 alkalom. Ezen a különleges tanfolyamon viselkedési gondokkal küzdő kutyákkal találkozhatnak a jelentkezők, s megtanulhatják, hogyan segítsenek ezeken a kutyákon, hogy jobb életet élhessenek. E kutyakiképző képzés során az elméleti tananyag valamivel eltérő. Az állatmentés, a rehabilitáció, a lélektan, a felelős állattartás, jogi háttér, s még számos hasznos tudásanyag kerül átadásra a 6 alkalmas elméleti oktatás során.

Az Akela Kutyaiskola harmadik kutyakiképző képzése valamivel eltér az első kettőtől. Már a hosszát tekintve is rövidebb, 8 alkalmas, gyakorlati képzés nélküli elméleti oktatás. A „Mindent az engedelmességi munkáról” elnevezésű tanfolyam alkalmával rengeteg videó-, és diaanyagot kapnak a résztvevők, melyek segítségével szemlélteti az oktató a tananyagot. Ez a tanfolyam számos módszert, technikát ismertet a résztvevőkkel, így bármilyen habitusú kutyánál tudni fogják a kiképzés során, hogy mely eszközhöz nyúljanak a tanultak közül. Az akelakutyaiskola.hu kutyakiképző képzések mindegyikénél igénybe vehető a részletfizetés lehetősége, illetve számos különböző kedvezmény. A hivatalos felnőtt képzés végeztével, sorszámmal ellátott tanúsítványt vehetnek át a résztvevők. Töltsék ki a jelentkezési űrlapokat és készüljenek a hamarosan induló tanfolyamokra, hogy még nagyobb élmény lehessen ezentúl a kutyázás!