Egyedi kulcstartó készítés

Praktikus ötlet az egyedi kulcstartó készítés

Időnként bele sem gondolunk, ám egyes hétköznapi kiegészítőink kapcsán bizony rendkívül jó szolgálatot tehet, ha azok rendelkeznek valamilyen különleges, megkülönböztető jelzéssel.

Okkal igen népszerű például az egyedi kulcstartó készítés is. Egyfelől, mivel napjában többször is előkerül zsebünkből, sokkal jobb érzés ránézni egy speciális darabra, másrészt pedig, aki hagyott már el valaha kulcscsomót, az pontosan tudja, mekkora bosszúságot is jelent a pótlás. Mivel sosem zárható ki teljes mértékben, hogy illetéktelenek kezébe kerül, ezért a legbiztosabb megoldás ilyenkor az összes szóba jöhető zár cseréje. Ez a művelet nem csak időigényes, de egyúttal költséges is. Tekintettel arra, hogy egy szokványos darab semmiféle unikális tulajdonsággal nem bír, minimális az esély rá, hogy visszakerül a tulajdonunkba. Amennyiben élünk az egyedi kulcstartó készítés lehetőségével, úgy ezt a dilemmát sikeresen kiküszöbölhetjük. Természetesen ahhoz, hogy sikerrel járjunk, érdemes alaposan átgondolni, pontosan milyen darabot is gyártatunk.

Önmagában ugyanis nem feltétlenül elegendő, hogy a szóban forgó kiegészítő teljesen egyedi. Sokan készíttetnek háziállatukról, vagy épp kedvenc csapatukról egy formát, ám ha ezt egy idegen találja meg, abból még nem fogja tudni, kihez is tartozik az. Ezért aztán, amikor egyedi kulcstartó készítés mellett tesszük le a voksunkat, akkor érdemes számításba venni ennek jelentőségét is. Ez persze nem azt jelenti, hogy le kellene mondanunk a kívánt alakzatról, egyszerűen csak tüntessük fel a telefonszámunkat – netán email címünket – egy jól látható helyen. A címet semmiképp se írassuk fel, hiszen ha illetéktelenek kezébe kerül a nyitó, akkor az komoly problémákkal járhat. Az egyedi kulcstartó készítés tehát egy remek lehetőség, ám minden részletre kiterjedő tervezést igényel.