Atlantis jakuzzi

Prémium minőségű Vitalspa Atlantis jakuzzi a kényelem jegyében!

Az Atlantis jakuzziban a lazítás és a luxus érzet egy új szintre emelkedik. Aki a Vitalspa Atlantis jakuzzit választja, az nem csupán egy jakuzzit választ, hanem a kényelem legfelső fokát. Ha szeretne beszerezni egy masszázsmedencét, akkor olvasson tovább, eláruljuk miért jár jól ezzel a termékkel!

Vitalspa Atlantis minden paraméterét tekintve prémium minőségű! Ahogy minden egyes Vitalspa jakuzziban, úgy az Atlantis masszázs medencében is megtalálható egy különleges színterápia, amely egy különleges fénytechnológia. Ennek szerepe nem más, mint annak biztosítása, hogy a jakuzziban pihenő személy kiválassza a hangulatához leginkább passzoló fényeket. Az Atlantis jakuzzi olyan erős fém tartószerkezettel rendelkezik, amely hosszú idő múltán sem deformálódik és a hőmérsékleti változásoknak is képes ellenállni. A rengeteg extrának köszönhetően a jakuzziban való pihenés igazán kellemes, amit nem csak a család, hanem a barátok is értékelnek. Strapabíró tulajdonságának hála a jakuzzi akár kültéren is kiválóan megállja a helyét. A jakuzziban egy fekvő és öt ülőhely található, ami azt jelenti, hogy összesen hatan tudnak kényelmesen elhelyezkedni benne.

A Vitalspa Atlantis Easy Control vezérléssel rendelkezik, aminek köszönhetően igazán könnyedén irányíthatók a jakuzzi különféle funkciói, mint például a víz hőmérséklete, a fények, a fúvókák és a pezsgés foka. A jakuzzi meglehetősen nagy mérettel rendelkezik, így beltéren nagy térre van szükség vagy esetleg még kültéren helyezhető el. Ha nagy családdal vagy baráti körrel rendelkezik, akkor mindenképp érdemes a Vitalspa Atlantis jakuzzit választani. Ha szeretne bővebb információkhoz jutni, akkor azt javasoljuk, hogy látogasson el a vitalspawellness.hu webáruházba és tájékozódjon!