Szép bőr vitamin

Szép bőr vitamin az esztétikus megjelenés érdekében

A szép, egészséges, üde arcbőr megőrzése érdekében kívülről és belülről egyaránt ápolni kell. Habár a genetikának ez esetben nagy szerepe van, hiszen nagyban függ tőle, hogy mikor kezdünk ráncosodni és milyen bőrbetegségekre vagyunk hajlamosak, azonban egészséges életmóddal sokat tehetünk egészségünkért.

Szép bőr vitamin a bőr belső táplálásához járul hozzá. Ugyanakkor nem elegendő az első jónak tűnő típust megvásárolni, mivel nem minden vitamin készítmény képes kellőképp hasznosulni. A legjobb választásnak a liposzómás vitaminok bizonyulnak, melyek speciális liposzómás kapszulázási technológiával készülnek. Ennek lényege, hogy a vitaminok liposzómákba kerülnek, melyekben még inkább védve vannak az értékes anyagok, így nem kell aggódni, hogy a bomlási folyamat során elvesznek.  A biohasznosulás közel százszázalékos. Éppen ezért érdemes liposzómás vitamint szedni, azonban emellett nem szabad elfeledkezni az egészséges életmódról sem, azon belül is az elegendő alvásról és az egészséges táplálkozásról. Az üres kalóriák helyett célszerű a tápanyagokban gazdag, minőségi ételeket választani.

A napi, legalább két liter folyadékról sem szabad elfeledkezni, lehetőleg gyógytea vagy szénsavmentes ásványvíz formájában. Ezek segítségével fenntartható a bőr hidratáltsága. A rendszeres testedzés is sokat segíthet a bőr egészségének fenntartásában. Természetesen az arcápolási rutin fontosságáról sem szabad elfeledkezni, melyet az arcbőr típusának megfelelően kell kialakítani. A bőrgyógyász vagy a kozmetikus ebben sokat tud segíteni. A tisztítás, tonizálás, hidratálás segítségével az arcbőr fiatalosabb, szebb lehet. Hetente egy-két alkalommal a bőrradírt is érdemes alkalmazni az elhalt hámsejtek és a szennyeződések alaposabb eltávolítása érdekében.