Kutyaiskola

A kutyaiskola fontos része a kutyatartásnak

A kutyaiskola fontos elemét képezi a kutyatartásnak, hisz még ha sok dologhoz is ért egy gazdi, nem feltétlen tud minden szituációt a helyén kezelni. Ehhez szolgál segítségül a kutyaiskolai oktatás, ahol az alapok idővel sorra beépülnek az eb napi rutinjába.

Sok féle kutyaiskola létezik és nem is egyszerű választani közülük, mivel mind hasonlókat ígér. Ilyenkor érdemes megnézni a már oktatásban résztvevők véleményét, továbbá az értékeléseket. Az Akela kutyaiskola kutyovi, kezdő, középhaladó és haladó tanfolyamot is indít azoknak a kutya-gazdi párosoknak, akik célja nem csak az engedelmesség, hanem a mindenki számára kényelmes pórázhasználat, a könnyebb élet, a maximális szocializáció. Többen gondolhatják, hogy kutyaiskola nélkül is lehet otthon gyakorolni, ám érdemes számolni azzal, hogy a félresikerülten rögzült tanítást lehet, hogy egy laikus sosem likvidálja az eb gondolatai közül.

A kutyaiskolai képzéseken tanácsokat, segítséget, fortélyokat tanulhatnak a résztvevők a tapasztalt oktatóktól, ráadásul ez a program még kikapcsolódásnak is tökéletesen beillik. A sok négylábú, akik alig várják a jelet, hogy végre engedéllyel futkározzanak és szaglásszák egymást boldogan és önfeledten, rendkívül kedves és szórakoztató látvány. Az Akela Kutyaiskola a kiképzések mellett több szolgáltatást is elérhetővé tesz gazdiknak és kis kedvenceiknek. Például a sportfoglalkozások kellően lefárasztják a négylábúakat, a panzió vagy a napközi lehetősége pedig kényelmes és biztonságos megoldás az ebek ideiglenes elhelyezésére, míg a kutyakozmetika által mindig rendben tarthatók a kis szőrmókok. Keressék őket az akelakutyaiskola.hu weboldalon, ahol az elérhetőségek között központi szám is szerepel, továbbá közvetlen a panzióval vagy magánképzéssel kapcsolatban is érdeklődhetnek!