Masszázs kád

A masszázs kád előnyei otthonában

A hétköznapi mókuskerék, egész napos hajtás után nincs is jobb annál, mint magunk mögött hagyni az összes problémát és elmerülni a forró, bugyogó vízben. A masszázs kád segít ellazulni és elfeledkezni a mindennapos stresszről és problémákról.

Masszázs kád előnyeit akár otthonában is élvezheti, nem kell ehhez a közeli wellness központokba menni. A masszázs kád, ahogy azt a neve is mutatja, a hagyományos kádakkal szemben masszázst is biztosít a víz pezsgetése által, mely nagyon kellemes élmény. A vízben elmerülve az erőteljes vízsugarak gondoskodnak a feszült izmok oldásáról, illetve élénkítő hatással van a vérkeringésre, így a méreganyagok is könnyebben tudnak távozni a szervezetből. Egyfajta fájdalomcsillapítóként is lehet tekinteni a hidromasszázsra, ugyanis afféle akupresszúrás hatással is rendelkeznek a vízsugarak, így a szervezetben endorfin, vagyis boldogsághormon szabadul fel. A reumatikus és a mozgásszervi panaszokkal küzdők számára különösen hasznos a hidromasszázs. Krónikus betegségben szenvedők számára legfeljebb húsz percet érdemes a vízben tölteni. Egészséges emberek viszont annyi időt lehetnek a bugyogó vízsugarak közt, amennyit csak szeretnének.

Nem csak testileg, hanem lelkileg is nagyon jó hatással van hidromasszázs. Manapság a rohanó mindennapokban rengeteg stressz éri az embert. Pihenésre, relaxálásra viszont csak nagyon kevés alkalom van, nehéz a napi rohanásban egy kis időt szakítani saját magunkra. A hidromasszázs kádban lazulva ki lehet szakadni a mindennapokból és kiválóan fel lehet töltődni. Arról már nem is beszélve, hogy a masszázs kádban a romantikázásra is kitűnő alkalom nyílik. Ha szeretne otthonra beszerezni egy hidromasszázs kádat, akkor érdemes ellátogatni a wellis.hu weboldalra!