Névre szóló törölköző

Albérletben is szerencsés lehet a névre szóló törölköző

Mindannyiunk életének egyik meghatározó pontja, amikor először hagyjuk el a szülői házat és önállóan próbálunk meglenni, például egy albérletben. Ilyenkor költséghatékonysági megfontolásból érdemes másokkal összebútorozni, ám ha így teszünk, nem árt alaposan felkészülni már jó előre.

Példának okáért egy névre szóló törölköző roppant hasznos kiegészítő lehet ilyenkor. Persze némi szerencsével új lakótársaink teljesen másfajta fürdőlepedőket használnak, ám ha mégsem, akkor elkerülhetjük az összecserélésből adódó kellemetlenségeket. Ugyancsak jól jöhet mosáskor, ha precízen be tudjuk határolni, melyik ruhadarab kihez tartozik és erre a névre szóló törölköző a legkézenfekvőbb megoldás. Szerencsére nem jár különösebb extra kiadással az, ha speciális szövegezést kérünk a kiegészítőre, így bátran el is engedhetjük a fantáziánkat. A modern gépeknek hála pedig arra is van lehetőség, hogy ne csak feliratot hímeztessünk, hanem akár kedvenc futballcsapatunk címerét, vagy egyéb, a szívünknek kedves motívumot.

Ne felejtsük el azt sem, miszerint a névre szóló törölköző egyéb esetekben is nagy könnyebbséget jelenthet. Noha szállodákban rendszerint nincs arra szükség, hogy a szobában a saját fürdőlepedőnket használjuk – hiszen kapunk helyben -, ha strandra megyünk, netán a vendéglátóegység medencéjét szeretnénk meglátogatni, oda már vinnünk kell a mienket. Főszezonban ez akár azt is jelentheti, hogy több tucat, nem ritkán több száz darab közül kell majd megtalálnunk a sajátunkat, ilyenkor pedig nem ritka, hogy többen is ugyanazt a típust használják a vendégek, illetve látogatók közül. Ilyen esetben elkerülhetjük a kellemetlen keresgélést egy névre szóló törölköző segítségével. Érdemes tehát a család minden tagjának csináltatni egyet, legalább az ilyen alkalmak megkönnyítésére.