Pick&Drive

Express kiszolgálás előre rendeléssel a pick&drive által

Manapság nagy divatát éli az ételrendelés. A házhozszállítás kényelmes, nem kell hozzá felforgatni a konyhát, nincs mosatlan. Hátránya azonban, hogy nem érkezik meg egy csettintésre, van, hogy akár egy óránál is tovább kell várni egy megrendelt ételre. S ennyi idő után nem meglepő, ha a gőzölgő, forró étel helyett egy langyos valami érkezik a szállítási címre.

A pick&drive szolgáltatás igénybevételével nincs hideg étel, sem mérgelődés, csak a friss és finom falatok. Nem egyszerű dolog egy család elé folyton meleg ételt tenni az asztalra, pláne, ha az ember dolgozik és számos egyéb teendő is a nyakába szakad. S bizony egy több fogásos vasárnapi ebéd elkészítése nagyon fárasztó feladat, főleg, ha számolunk az előkészületekkel és az utómunkálatokkal. A pick&drive egy olyan lehetőséget nyújt a mindennapokra, mely kényelmes, s melynek igénybevételével a pihenésre is jut idő.

A százhalombattai cég célja, hogy az ételek frissen, melegen kerüljenek a megrendelők asztalára. Ennék érdekében létrehoztak bizonyos pick&drive pontokat, melyeken az előre megrendelt ételek felvehetők. A hozzáértésük nem csak a logisztikában merül ki! A jól felszerelt, tágas konyha, s az elsőrangú alapanyagok, melyek felhasználásával készülnek az ételek, mind hozzájárulnak sikerességükhöz. Persze mindez a tapasztalt és kiváló séfek nélkül mit sem érne. A pick&drive ételkínálatában a kedvelt hazai fogások mellett számos nemzetközi étel is elérhető, így garantáltan mindenki megtalálja a számára kedves fogást az étlapról. A rendelés telefonon vagy online módon is leadható, menete rendkívül egyszerű. Kérdés esetén pedig a diszpécserszolgálat nyújt segítséget az érdeklődőknek. Keressék a pickanddrive.hu weboldalt, rendeljék meg kedvenc ételeiket és töltsenek minőségi időt szeretteikkel a főzés helyett!