Szépségcikk

Ízléses és szexi műköröm, az önbizalom és nőiesség egyik forrása

A műköröm említésére nagyon sokan ízléstelenül hosszú, hatalmas karmokra gondolnak, holott ez egy szélsőség. Holott igazán szépen, tetszetősen is el lehet készíteni a manikürt. A gyönyörű színek, jól megválasztott forma és minták mind hozzájárulnak ahhoz, hogy tetszetős legyen a végeredmény.

Műköröm kiváló választás, ha nem szeretnénk hosszan várni arra, hogy természetes körmeink megnőjenek. A rengeteg kiegészítőnek, illetve egy ügyes körmösnek köszönhetően pedig lehetőségek tárháza áll rendelkezésünkre, vagyis kifejezhetjük egyedi stílusunkat. A műkörmök kapcsán sokan attól tartanak, hogy árt a meglévő körmöknek, azonban alaptalan a félelem, hiszen egy megbízható és tapasztalt szakember pontosan tudja, hogy hogyan kell megfelelően elkészíteni a műkörmöt, úgy, hogy a meglévő saját köröm ne károsodjon. Ha a műköröm jól van elkészítve, akkor nemhogy nem árt a valódi körmöknek, hanem még védi is azt. Az erős, illetve strapabíró műköröm segít elkerülni a természetes köröm repedéseit és töréseit. Ha gyenge körmökkel rendelkezünk, akkor különösen hasznos lehet számunkra a műköröm.

Az ápolt megjelenésnek ma már a szép körmök is részét képezik. A töredezett, lekopott lakkal rendelkező, rosszabb esetben koszos körmök visszatetszést keltenek az emberekben. Ha szépen manikűrözött körmeid vannak, akkor nem kell takargatnod vagy a zsebeidben tartanod a kezeid, hanem bátran megmutathatod csodaszép műkörmeid másoknak. A hagyományos körömlakkokhoz képes a műköröm igazán időtálló és tartós, így hosszú ideig nem kell törődnünk vele vagy körmöshöz szaladnunk, hanem egész egyszerűen csak élvezhetjük a csodaszép műköröm nyújtotta látványt. Természetesen nem szabad elfeledkezni a megfelelő körömápolásról sem, ha azt szeretnénk, hogy a végeredmény hosszú távon igazán szép legyen.