Opi körömlakk

Opi körömlakk – a klasszikustól a legmodernebb variánsig

A legismertebb történet a francia manikűr felfedezéséről, hogy Jeff Pink, az Orly alapítója alkalmazta először Los Angeles városában. Mivel a forgatásokon a színészek sokszor öltöztek át, szükség volt egy olyan manikűrre, ami minden szetthez passzol. Ismeretes olyan előzmény is a felfedezéssel kapcsolatban, miszerint egy orvos fejlesztette ki a francia manikűrt, célul kitűzve az egészséges körmöket.

Bármelyik verzió is legyen az igazság, az opi körömlakk alkalmazásával elérhetővé válik mind a mutatós manikűr, mind az egészséges körmök. A klasszikus francia köröm létrehozásához szükséges színek mind beszerezhetők a probeauty.hu oldalon. Manapság a francia manikűr jelentősen eltérhet a régi klasszikustól, bár akad olyan, aki ragaszkodik a hagyományos árnyalatokhoz, mintákhoz és formákhoz. Az opi körömlakk széles választéka lehetővé teszi a klasszikus és a modern verzió megalkotását egyaránt.

A jellegzetes körömlakk nevek között megtalálható a Hello Kitty, a padlizsán, a levendula, az Alpesi hó és még számos lehetőség, melyekkel elkészíthető otthon a francia manikűr, beleértve a festés előtti körömápoláshoz szükséges védő lakkot is. A körömágyak rendbetételéhez használható az opi termékcsalád olajos ceruzája is. Aki merészebb manikűrre vágyik, találhat extravagáns színeket is a probeauty.hu webshopon, 15 ml-es kiszerelésekben. Legyen csillogó vagy matt, elegáns, vagy vad, az opi körömlakk nem okoz csalódást! A különleges ProWide ecsettel egyszerűen felvihetők a rétegek, teljes fedést elérve. A megfelelően felhordott rétegek akár 7 napig is tökéletes állapotú körmöket eredményezhetnek. Varázsolja különlegessé körmeit otthoni környezetben, professzionális körömlakk segítségével! Rendelje meg és élvezze az otthoni manikűr, pedikűr lehetőségét, a rendelést követően akár egy munkanapon belül!