Bababody

Praktikus és vicces ajándék lehet a bababody

Egyre nagyobb népszerűségnek örvend manapság, hogy egy baba érkezését valamilyen különleges módon adják a szülők a szeretteik, vagy barátaik tudtára. Emellett pedig a gender partyk szerevezésének szokása is kezd bekúszni külföldről.

Ilyen alkalmakon igazán elengedhetetlen kellék a bababody. Hisz ez a ruhadarab nem csak arra hivatott, hogy szerves részét képezze minden baba ruhatárának. Az elsonapom.hu csapata révén olyan egyedi bababodykat vásárolhatnak az érdeklődők, melyekkel bejelenthetik az újszülött érkezését vagy elárulhatják a baba nemét, nevét a kíváncsi családtagoknak. Emellett nagyon ötletes és egyre elterjedtebb, hogy a keresztszülőket úgy kérik fel a szülők, hogy a leendő keresztgyermek egy „Leszel a keresztszülőm?” feliratú bababodyt visel. Lehetne erre neme mondani?

Így hát a bababody egy minden tekintetben praktikus ajándék, ráadásul az egyedi feliratoknak köszönhetően nagyon vicces is lehet. Az elsonapom.hu webáruházban számtalan minta, szín és felirat között böngészhetnek az érdeklődők. A különleges nyomtatási technika segítségével olyan terméket tudnak létrehozni, mely abszolút időtálló, élénk színei sokáig tartósak maradnak, ráadásul a nagyon részletgazdag minták is élesen, jól láthatón jelennek meg a textílián. Minden megrendelés egyedileg, szeretettel és odafigyeléssel készül. A bababodyk magyar kézműves termékek, így nem a külföldi multik munkája kerül támogatásra egy-egy vásárlás alkalmával. A széles méretválasztéknak köszönhetően nem csak az újszülöttek viselhetnek egyedi bababodyt, hanem akár a nagytesók is. Az Első Napom csapata garantálja a kiváló minőséget, a gyors szállítást és a pénz visszafizetési garanciát. Ne keressen tovább ajándékot, válasszon hazai terméket a babaváró bulira!