Sírkő

Sírkő minőségi anyagokból jó áron!

A gránit sírkövek csábítóak és érintetlenek maradnak sírfelirataikkal sok-sok évig. Ezenkívül a gránit sírkövek természetesen ellenállnak az elszíneződésnek és a kopásnak, amely más emlékanyagokat érint az évszakok közötti időszakban.

Sírkő minőségi anyagokból rendelhető a lapidaris.com weboldalon, tehát ha szét szeretne nézni az alternatívák között, mindenképpen nézzen be hozzánk. Természetesen szeretnénk, ha műemlékeink minél tovább jó formában maradnának. A szépség megőrzésének egyik része a rendszeres tisztítás és karbantartás. A sírkövek megmutatják az időjárást, amelyet kiálltak. A gránit azonban sokkal könnyebben tisztítható és karbantartható anyag. Ezért sokkal egyszerűbb szépen tartani. Abban az esetben, ha egy gránit sírkő megtelik kemény vízzel, mohával vagy bármilyen más törmelékkel, meglehetősen egyszerű visszaállítani eredeti szépségét. Egy kis víz, egy tiszta kendő és egy kis mosogatószer elég ahhoz, hogy megszüntesse a lerakódásokat, és helyreállítsa a sírkő ragyogó kivitelezését. Ami az anyagokat illeti, a gránit tökéletes választás temetői emlékművek készítéséhez. A művészek és technikusok nagy pontosságú lézeres maratási és homokfúvási technikákat tudnak hibátlanul végrehajtani grániton. Ennek eredményeként a sírkő gyakorlatilag bármilyen képet, szimbólumot vagy feliratot tartalmazhat, amelyet kér. Napjainkban ezek a technikák a kiváló műemléki mesterség kollektív szabványai.

Ez a fajta sokoldalúság a legváltozatosabb lehetőségeket kínálja az emlékmű megtervezéséhez. Alapvetően olyan konkrét, személyre szabott és tartalmas sírfát rendelhet, amilyet csak akar. A gránit emlékművek lehetőséget adnak a gyászoló családoknak, hogy gyakorlatilag bármilyen képpel, felirattal vagy sírfelirattal fejfákat készítsenek.  Amennyiben többet tudna meg sírköveinkről, nézzen be bátran a lapidaris.com weboldalra.