Laminált padló

Tartós és minőségi padlóra vágysz? A laminált padló a megoldás!

A laminált padló annyi előnnyel rendelkezik, hogy ezeket nem lehet figyelmen kívül hagyni. Ráadásul akkora választékból lehet válogatni, hogy kizárt, hogy ne találd meg az adott szobába leginkább passzoló típust. Ha nem tudod milyen előnyei vannak ennek a padlótípusnak, akkor érdemes megismerni őket és megfogadni pár hasznos tanácsot!

Laminált padló olcsó alternatíva azok számára, akiknek a hagyományos fa padló nagyon drága. A famintázat természetességét nagyon sokan szeretik, viszont a hagyományos fa elképesztően drága, főként mert HDF, OSB és MDF lapokból készül. A laminált padló sokkal költséghatékonyabb választás. Az olcsó ár nem egyenlő a silány minőséggel, ezzel jobb tisztában lenni. Ez a padlótípus akár tíz-tizenöt év után is igazán esztétikus. Méghozzá úgy, hogy minimális törődést igényel. A hagyományos fapadló akkor marad szép, ha rendszeresen karban van tartva, például lakkozással, csiszolással. A laminált padló esetében erre semmi szükség, csak időnként meg kell tisztítani, ha jól láthatóan koszos. Nagyon könnyű tisztán tartani, arra viszont ügyelni kell, hogy a takarítás során ne használj komolyabb tisztítószereket, mivel ezek árthatnak a felső kopórétegnek.

Nem csupán a tartósság és az egyszerű tisztíthatóság nagy előny, hanem az is, hogy a laminált padlót nagyon egyszerű lerakni. Szakemberre sincs feltétlenül szükség, hiszen egy ügyeskezű ezermester, akár családtag is le tudja tenni. Kisebb szobákba célszerű világosabb árnyalattal rendelkező keskenyebb laminált padlót letenni, mivel ez optikailag nagyítja az adott helyiséget. A nagyobb méretű szobákba bátran helyezhetsz sötétebb színű, szélesebb padlólapokat. A domexszonyeg.hu webáruház kínálatában minőségi, esztétikus laminált padlókat találsz!