Reptér parkolás

A reptér parkolás egyszerűen és könnyen

Az utazás miatti izgalmat egy kicsit elhomályosítja az autó tárolásával kapcsolatos probléma. Elvégre, amíg Ön úton van és nyaral, addig az autót is tárolni kell valahol. Méghozzá egy olyan helyen, ahol a gépjárművet nem kell félteni, nem kell attól tartani, hogy megsérül vagy ellopják.

Reptér parkolás problematikája sokakat izgat az utazás előtt. A reptérre nem egyszerű kijutni, különösen a vidékieknek okoz nehézséget. De, a fővárosiaknak sincs könnyű dolga. A Nemzeti Reptéri Parkolóban kültéri és fedett parkolóban, valamint fedett teremgarázsban is tárolható az autó. A telephely teljesen körbe van zárva, továbbá rendőrségi riasztóval és kamerákkal is el van látva a minél nagyobb biztonság érdekében. A többségben joggal merül fel a kérdés, hogy a slusszkulccsal mi lesz. A Nemzeti Reptéri Parkolóban az autókulcs egy rendőrségi riasztóval védett széfbe kerül. Éppen ezért egyáltalán nem kell aggódni, hogy jogtalan illető kezébe kerül. Miután a parkolóban leadta az autót, a szakemberek transzferrel elszállítják a Ferihegy 2A és 2B terminálokhoz, valamint a visszaérkezést követően vissza a parkolóba.

A parkolóban mozgássérült parkoló is rendelkezésre áll szükség esetén. Amíg Ön úton van és pihen, addig olyan szolgáltatásokat is igénybe lehet venni, mint például a lámpapolír, az autó külső-belső takarítása, a klímatisztítás vagy a szélvédőjavítás. De, akár a bőrönd méreteinek és súlyának ellenőrzésére is van lehetőség az indulást megelőzően, valamint a bőrönd fóliázására. Miután megérkezett, utólagosan is fizethet készpénzzel vagy bankkártyával. Élvezze ki az utazás és nyaralás minden pillanatát, anélkül, hogy az autó miatt aggódna! A nemzetiparkolo.hu weboldalon minden szükséges információt megtalál, beleértve az elérhetőséget is!