.hu domain regisztráció

.hu domain regisztráció mindössze néhány lépésben

Az awh.hu web hosting cég több, mint 10 éves tapasztalattal, ám töretlenül fiatalos elánnal várja ügyfeleit, hogy segíthessen a webtárhellyel kapcsolatos szolgáltatásaival magánszemélyek és cégek számára egyaránt.

A .hu domain regisztráció, mely minden weboldal létrehozásában az első feladatok között szerepel, ennél a csapatnál teljesen online módon, mindössze néhány lépésben tökéletesen kivitelezhető. A magánszemélyek regisztrációja során egy személyi igazolványra, míg a cégek esetében egy adószámra van szükség, s a folyamat már útjára is indul. Az awh.hu csapatánál nincs papír alapú szerződés a .hu domain regisztráció során, sem aláírás és egyéb kényelmetlen feladat. Az egész folyamat teljesen elektronikusan zajlik, az igényléstől elkezdve a fizetésen át, egészen az aktiválásig. Az awh.hu ügyfélportálján keresztül gyors és megbízható ügyintézés veszi kezdetét.

Egy weboldal sikerességéhez hozzájárul a jól megválasztott domain. A domain keresőben történt ellenőrzés után már csak a virtuális kosárhoz kell adni a regisztrálni kívánt nevet, majd követni a lépéseket. Az éves regisztrációs díj fizetése előtt még van mód igényelni kiegészítő szolgáltatásokat is, ezeket egyszerűen csak ki kell pipálni a felületen. Az új név pár perc alatt elkészül, majd a domain pár órán belül már aktív lehet az interneten. Blog bejegyzéseik között is rengeteg információ és hasznos tudásanyag olvasható a .hu domain regisztrációval kapcsolatban. Az awh.hu web hosting cég .hu domain regisztráción kívül hosszabbítást és átregisztrálási lehetőséget is biztosít, továbbá webtárhely szolgáltatásokat, email megoldásokat és szervercsomagokat is kínál ügyfeleinek. Lásson hozzá egy remekbeszabott weboldal felépítéséhez, profi szakemberekkel és kedvező áron kínált szolgáltatásokkal!