Hús nagyker

Hús Sziget – az első számú magyar hús nagyker

Manapság nem olyan elterjedt a saját ellátásra, fogyasztásra történő állattartás, így a húsipar már jó ideje fénykorát éli. Azonban nem mindegy, hogy a vásárlók kitől szerzik be a hentesárut, hisz ezen a területen rendkívül fontos, hogy ellenőrzött és mindenek előtt minőségi árucikkek kerüljenek forgalomba.

A Hús Sziget hús nagyker megbízható forrásként szolgál bárki számára. Több éves tapasztalat, több tonna eladott hús és több, mint 200 állandó partner ad erre tanúbizonyságot. Partnerkapcsolataikat nem csak Magyarországon, hanem külföldön is sikeresen ápolják. Partnerlistájuk egy része weboldalukon, a hus-sziget.hu-n is megtalálható. Számukra a fagyasztott húsipari termékek exportja és importja, továbbá kis-, és nagykereskedelme a fő profil.

Ez a hús nagyker gyakorlatilag bármilyen hús beszerzésében képes az ügyfelek segítségére lenni. Honlapjukon fellelhetők a legkeresettebb hústípusok: marha, sertés, csirke, kacsa, pulyka, nyúl, liba, bárány. Amennyiben pedig másra vágyik a megrendelő, igyekeznek legjobb tudásuk szerint teljesíteni a kívánságot. A Hús Sziget hús nagyker nem csak széles választékával és ügyfélközpontúságával nyeri el a partnerek tetszését, hanem a szállítással kapcsolatban végzett gyakorlatias és precíz tevékenysége miatt is. A hús nagyker vállalja a szállítással kapcsolatos logisztikát, a vámkezelést, a szükséges dokumentumok elkészítését, hogy akár földön, akár vízen történik a szállítás, a termék frissen és tökéletes állapotban kerüljön a megrendelőhöz. A magyar hús nagyker már külföldi rendezvényeken és kiállításokon is debütált, sikerüket és szakmai elhivatottságukat számos ország elismerte. Rendeléssel, kérdésekkel kapcsolatban keressék őket bátran a hus-sziget.hu oldalon található telefonszámon vagy email címen. Mert a minőség a Hús Sziget hús nagykernél kezdődik!