PVC padló

Minőségi PVC padló a legkülönfélébb mintákkal

A PVC padló nagyon széles felhasználási lehetőségekkel rendelkezik. Lakossági és ipari célra egyaránt fel lehet használni. Karbantartásra gyakorlatilag nincs is szükség, csak időnként le kell tisztítani, ami gyakorlatilag gyerekjáték. Az egyik legnagyobb előny a széles szín és minta választék, így bőven van miből válogatnod.

PVC padló kapcsán nagyon sokan abban a tévhitben élnek, hogy ezek a burkolatok ódivatúak és legfeljebb az idős emberek otthonában lehet ezeket megtalálni. Holott ez egyáltalán nem így van. A PVC-t nagyon könnyen le lehet rakni, gyakorlatilag szakember segítségére sincs szükség. A legtöbb burkolóanyagra viszont ez egyáltalán nem igaz. A különféle szélességeknek köszönhetően akár a nagyobb alapterületű helyiségeket is kiválóan lehet burkolni rövid időn belül. Az ízületek számára is jó választás, mivel nem egy rideg burkolaton kell járni. Azt pedig mindenképp meg kell cáfolnunk, hogy a PVC ódivatú lenne. Vannak igazán divatos mintázatok, amelyek a teljes helyiség hangulatát feldobják, izgalmassá teszik. Vannak vastagabb, rugalmas PVC padlók, melyek a tornatermekhez és a fitnesztermekhez passzolnak igazán.

A mintázatokat tekintve kétségkívül a PVC padló örvend nagy népszerűségnek. A valódi fapadlóhoz képest pedig sokkal olcsóbb, mely a mai alapanyagárakat tekintve nagyon komoly érv. A színeket tekintve a bézs és a krém szín nagyon populáris, de az ennél merészebb színek is elérhetők a kínálatban. A sokféle típusnak köszönhetően a legkülönfélébb elvárásoknak is megfelel a PVC padló és bárki megtalálhatja a számára megfelelőt. Ha számít az ár és minél előbb szeretnéd burkolni a padlót, akkor kétségkívül a PVC való neked. Ha szeretnéd megtekinteni a teljes kínálatot, akkor látogass el a domexszonyeg.hu webáruházba!