Süngomba

Süngomba étrend kiegészítő, az egészséges test és lélek szirupja

Az étrend kiegészítő készítmények, olyan termékek, melyek nagy mennyiségben tartalmaznak hasznos nyomelemeket, ásványi anyagokat az emberek számára. Használatuk azért oly közkedvelt, mert így számos olyan vitaminhoz juthatnak az emberek, melyek természetes módon nem vihetők be a szervezetbe. Általában szirup vagy kapszula formájában kerülnek forgalomba.

A süngomba kivonat is azért jött létre, mert a kínai és japán orvostudomány, valamint a sok éves tapasztalatok alapján kiderült, hogy a gyógy gombák közé tartozó süngomba egy csodálatos és hasznos élőlény, mely bőséges tápanyagforrás mindenki számára. Ahhoz, hogy az emberi szervezet ellenálló legyen, egészségesnek kell lennie. Ehhez a megfelelő immunrendszer, a gyulladás és fájdalommentesség, valamint a jó kedélyállapot egyaránt hozzátartozik. A süngomba kivonat tökéletes gyógyír a fent felsoroltakra, így napi 5 ml fogyasztása hosszú távon biztos sikert és egészséges életet eredményez.

A süngomba kivonat a közönséges süngomba vagy más néven oroszlánsörény gomba és növényi glicerin egyvelege, melyből egy könnyen fogyasztható szirupot készítettek a gyártók. Kutatások bizonyították, hogy a süngomba kivonat hangulatjavító tulajdonsága miatt kedvelt gyógyír a szorongásra, depresszióra, pánikbetegségekre. Azonban a süngomba talán legérdekesebb hatása, hogy képes szembeszállni olyan betegségekkel, mint az Alzheimer-kór vagy az időskori demencia, s mindez az agyműködésre és idegrendszerre gyakorolt pozitív hatásának köszönhető. Ez a természetes gyógymód temérdek betegségre adhat gyógyírt megfelelő mennységben és minőségben használva. A gyogyvarazs.hu oldalon kapható süngomba kivonatból naponta 5 ml fogyasztása ajánlott, ezt túllépni nem érdemes. Nagyon fontos kiemelni, hogy az étrend kiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a megfelelő, választékos étkezést! Rendeljék meg a süngomba szirupot mielőbb, hogy szervezetük felkészülten várhassa az élet nyújtotta kihívásokat!